canlı yayın

İL BAŞKANI ÖZDAL’DAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMA ,İYİ PARTİ NELER VADEDİYOR

12 Şubat 2019 Salı 15:50
il-baskani-ozdaldan-gazetemize-ozel-aciklama-iyi-parti-neler-vadediyor

Özdal ayrıca 1960 yapımı bu helikopterlerin 1970 yılında TSK envanterine girdiğini, daha öncede bu tip bir helikopterin yine kaza yaparak şehitlerimizin olduğunu belirtmek isterim. Bu helikopterlerin TSK tarafından incelenip, arıza nedenlerini araştırarak bulması gerekir ki bir daha böyle talihsiz kazalar yaşanmasın.

Özdal ayrıca 1960 yapımı bu helikopterlerin 1970 yılında TSK envanterine girdiğini, daha öncede bu tip bir helikopterin yine kaza yaparak şehitlerimizin olduğunu belirtmek isterim. Bu helikopterlerin TSK tarafından incelenip, arıza nedenlerini araştırırarak bulması gerekir ki bir daha böyle talihsiz kazalar yaşanmasın.
Bugün’ki gündeme getirilen hal yasasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Başkan Özdal 70’li yıllarda benzin,tüp, gaz yağı, yağ ve şeker kuyrukları var dı diye o gün yaşanan olayları eleştiren bu gün ki Hükümet, 17 yıldır ülkeyi yöneten iktidar vatandaşlarımızı biber, domates, patlıcan, patates, soğan vb. yani kısaca zerzevat kuyruğuna girmeye mecbur bırakmıştır. Çözüm olarak uygulanan Tanzim Satış Mağazaları vatandaşlarımızın ihtiyacını gideremeyecektir. Çünkü her mahalleye satış mağazası açılamayacağına göre, açılan mağazaların ihtiyaca cevap veremeyeceği önünde de büyük kuyrukların oluşacağını görmekteyiz. Bu nedenle TSM larının seçim öncesi yapılan sadece gösterişten öteye gitmeyecek olan, vatandaşa hizmetten ziyade yapılacak olan seçime yatırımı olarak görmekteyiz.
Malatya’da nasıl bir sevim çalışma stratejisi uyguluyorsunuz?
Başkan Özdal bilindiği üzere Millet ittifakı kapsamında Büyük Şehirde aday göstermeyip Battalgazi ilçesinde İYİ Parti aday göstermiştir. Yeşilyurt ilçesinde ise her parti kendi adayını gösterecektir. Çalışmalarımızı bu yönde şekillendirip devam ettiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize İYİ Partinin nasıl bir Belediyecilik yapacağı anlayışını enine boyuna izah ederek, Partimize oy vermelerini sağlanması için Parti ve Adaylarımızla bir bütünlük içerisinde çalışarak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.
İYİ Parti İl Başkanı Gökmen son olarak yaptığı açıklamada 31 Mart 2019 seçimlerinin dostluk kardeşlik içerisinde geçmesini temenni eder saygılar sunarım.


 

Haberin etiketleri:

ÖZEL AÇIKLAMA


Haber okunma sayısı: 3085

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER