AKP
AKP

HEKİHANIN TECRÜBELİ BAŞKAN ADAYI H. MUSTAFA ARIKAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

17 Ocak 2019 Perşembe 22:31
hekihanin-tecrubeli-baskan-adayi-h-mustafa-arikandan-onemli-aciklamalar

Cumhur ittifakının Hekimhan Belediye başkan adayı H.Mustafa Arıkan seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Hekimhan Belediye Başkanlığına Cumhur İttifakının aday’ı olarak gösterilen H.Mustafa Arıkan çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

İki dönem ayrı, ayrı partiler olan Anavatan partisi ve Ak parti Girmana belediye başkanlığı yapan tecrübeli başkan adayı Mustafa Arıkan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor .
Bakış gazetesine  özel açıklamalarda bulunan Arıkan Hekimhanlı bütün hemşerilerimize aynı mesafede olduklarını belirterek buna göre çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.
Başkan adayı M.Arıkan hangi görüşte olursa olsun hangi düşünceye sahip olursa olsun bütün hemşerilerimin oyuna talibim bu düşünceyle çalmadık kapı sıkmadık el koymayacaklarını söyledi .

10 yıllık bir belediye başkanlık tecrübem var diyen M Arıkan hemşerilerim bana teveccüh gösterip seçerlerse Hekimhan’ın bütün sorunlarını bildiğini ve bu sorunları tecrübem bilgi birikimim ve vatandaşlarımızın da görüşünü alıp onlarla istişarelerde bulunarak bir ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğini söyledi.
Başkan adayı Mustafa Arıkan açıklamalarının sonunda Hekimhanlı vatandaşlarımızla birlik beraberlik kardeşlik ve bir ortak akıl çerçevesinde çalışacaklarını söyledi
 

Haberin etiketleri:

AÇIKLAMA


Haber okunma sayısı: 3090

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ