canlı yayın

“ESENLİK MARKETLERİ ESKİ GÜNLERİNEMİ DÖNÜYOR”

22 Eylül 2019 Pazar 21:51
esenlik-marketleri-eski-gunlerinemi-donuyor

Malatyalılara ucuz güvenilir piyasayı dengede tutan dar gelirlinin rahatça alış veriş yapacağı amacı ile kurulan Esenlik marketi yine eski günlerine'mi dönüyor. Esenlik Genel müdürlüğüne atanan Ata Ünlü İnternet haber sitemize yapmış olduğu özel açıklamalarda şunları söyledi.

1990 ylında kurulan yüzde yüz ü Malatya Büyük şehir Belediyesine ait olarak kurulan Esenlik marketler gurubu İlimizde maddi imkanı iyi olmayan vatandaşların rahatça alış veriş yapabilmeleri için ucuz gıda maddelerinin satılacağı bir marketler zinciri olarak kurulmuştu.
Ancak son yıllarda bu amacından uzaklaşarak bazı insanların rant kapısı olarak gördüğü eski günlerinden çok uzaklaşarak bir çok marketten daha pahalı malların satıldığı sürekli çeşitli şaibelerle anılır bir duruma gelmesi vatandaşın bu marketlerden uzaklaşmasına neden olmuştur.
31 Mart Belediye seçimlerinde Büyük şehir Belediye başkanının el değiştirmesiyle başkan seçilen Selahattin Gürkan Esenlik Genel dürü ve birçok yöneticinin görevlerine son vererek bu kötü gidişe son vermiştir.

Esenlik genel müdürlüğüne getirilen Ata Ünlü haber sitemize yapmış olduğu özel açıklamalarda bu kötü gidişata son vermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

1990 yılında kurulan ve sermayesinin yüzde yüzü Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Esenlik Şirketi, bu güne kadar yaptığı yatırımlar ve yarattığı katma değer ile Malatya ekonomisinin önemli aktörlerinden biri haline gelmiştir. Bu topraklardan kazandıklarını yine bu şehrin kalkınması ve refahı için yatırıma dönüştürmüştür.

Genel müdür Ünlü Marketlerimizi daha modern ve her grupta vatandaşlarımızın alış veriş yapabileceği ve belli günlerde indirimli satışlarımızın olduğunu belirtmek isterim

Genel müdür Ata ünlü sözlerinin sonunda marketlerimizi daha modern hale getirerek vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.



 



Haber okunma sayısı: 2854

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER