AKP
AKP

BAŞKAN ADAYI MUTAFA KIRTEKE: AKÇADAĞ'DA BÜYÜK BAŞARI ELDE EDECEĞİZ

19 Mart 2019 Salı 13:29
baskan-adayi-mutafa-kirteke-akcadagda-buyuk-basari-elde-edecegiz

Cumhur ittifakı Akçadağ adayı Mustafa Kırteke bugüne kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda vatandaşlarımızın bize olan büyük ilgisi 31 Martta büyük bir başarı elde edeceğimizi gösteriyor.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Cumhur ittifakının Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Kırteke seçimde büyük başarı elde etmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Başkan adayı M.Kırteke gündüz esnaf ziyaretleri gece Mahalle toplantılarıı Hasta ziyaretleri ve ev toplantıları yaparak hemşehrilerimize ulaşarak onların dertlerini dnliyoruz.

Kırteke ilçemizin en ücra köşelerine kadar giderek bütün vatandaşlarımıza ulaşıp onların ellerini sıkıp sorunlarını dinleyip varsa sıkıntılarını gidermek için elimizden gelen her imkanı kullanacağımızın sözünü veriyoruz dedi.

Aday kırteke seçim çalışmaları kapsamında nerede olursa olsunlar bütün hemşehrilerimize ulaşarak onların sorunlarını dinleyip not alarak seçildiğimizde bu sorunları acilen gidereceğiz.

Aday M.Kırteke sözlerinin sonunda her gittiğimiz yerde her ulaştığımız vatandaşımıza yapacakları projelerini'de anlattığını bu projelerin ekonomik, sosyal, kültürel ,yönden büyük çalışmalar yapacağını uygulayacağımız bu projeler ile işsizliği azaltıp ilçeden ve köylerden ile göçü'de asgariye indirmiş olacağız yeterki vatandaşlarımız bize güvensin onların güvenini boşa çıkarmayacağız diyerek sözlerini tamamladı.
 



Haber okunma sayısı: 6189

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER