AKP
AKP

BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİYLE BİRARAYA GELDİ

15 Şubat 2019 Cuma 17:36
baskan-adayi-mehmet-cinar-yakinca-galericiler-sitesi-yonetimiyle-biraraya-geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek istişare toplantılarımız olsun gerekse baş başa görüşmelerimizde esnaflarımızın taleplerini önemsedik ve sorunları el birliği ile çözüme kavuşturduk. Ticaret yapan, üretim yapan insanlarımız ne kadar güçlü olursa, gelişirse ve büyürse ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.

KESİLEN ADAK, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA GÖNDERİLDİ

Yakınca Galericiler Sitesi Derneği Yönetim Kurulu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın AK Parti’den aday gösterilmesinden dolayı adanan adağı kesti. Okunan duaların ardından kesilen adak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

Yakınca Galericiler Sitesi Derneğinin davetine icabet ederek esnaflarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, görüş, istek ve talepleri dikkatlice dinleyip not alırken, bazı taleplerin yerine getirilmesi için çalışmaların başlatılacağının sözünü verdi.

“BAŞKANIMIZ TARAFLI-TARAFSIZ HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANMIŞTIR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın gönüllere dokunan hizmetlerini takdirle karşıladıkların ı ifade eden Yakınca Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Kemal İlhan, “Mehmet Çınar Başkanımız, belediye kapısını ve gönül dünyasını hemşerilerine sonuna kadar açan, mütevâzi ve samimi davranışlarına yakından şahit olduğumuz, içimizden biridir. Taraflı-tarafsız herkesin takdiri ve övgüsünü kazanan Başkanımızın aslında yükü ağırlaşmıştır. Başkanımıza bazı sıkıntılarımızı iletmiştik, bizler daha dükkânımızı açmadan ilettiğimiz taleplerimizin çözüme kavuşturulduğunu görmek hepimizi mutlu etmiştir. Sayın Başkanımıza milletimize hizmetkâr olmak adına çıktığı bu yolda sonsuz başarılar diliyorum, dualarımız kendileriyle olacak” dedi.

“YEŞİLYURT’UMUZDA BİRLİK VE BERABERLİK ÜST SEVİYEDEDİR”

Şahsına gösterilen ilgi, alaka ve desteklerden dolayı Yakınca Galericiler Sitesi Derneği Başkan ve Yönetimine teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Geleneklerine ve medeniyetine sımsıkı bağlı olup, örf, adet ve geleneklerimizden ilham alarak milletimize hizmet etmeyi bize nasip eden Yüce Rabbime ne kadar hamd etsek azdır. Bizler yaşadığımız bölgeye en güzel hizmetlerin gelmesini arzu eden, vatandaşlarımızın gönül dünyalarında yer edinmeyi şiar etmiş insanlarız, en büyük moral desteği de hiç şüphe yok ki; vatandaşlarımızın hâyır dualarıdır. Bizden sonra gelecek insanların bizim için arkamızdan hâyır dualarında bulunmaları bizim için en büyük mükâfattır. Yakınca Galericiler Sitemizin değerli Başkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnaf kardeşlerimiz bizim için adadıkları adağı kestiler ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştıracaklar. Bu nazik ve güzel yaklaşımlarından dolayı Başkanımıza ve esnaflarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kesilen adağın, birlik ve beraberliğimize katkı sunmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim hâyırlarınızın devamını nasip etsin. Birlik v 



Haber okunma sayısı: 1758

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ