canlı yayın

ALİ EKİNCİ İYİ PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

18 Ocak 2019 Cuma 23:00
ali-ekinci--iyi-parti-battalgazi-belediye-baskan-adayi-oldu

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına gelen Ali Ekimci , İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak tarafından karşılandı. Çeşitli görüşmelerden sonra Ali Ekinci’nin İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.

Ali Ekinci Ak partide aday adayı oldum ve vatandaşların çok büyük bir teveccühüne mashar olmama rağmen yapılan bütün anketlerde yüzde 60 ve üzeri çıkmama rağmen bazı güçler aday olmamı engellediler.

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Dünya 5'ten büyüktür söylemi ne kadar doğruysa , Malata'da ki 4 - 5 siyasetçi ve menfaat çeteside asla ve asla Malatya'dan büyük değildir. Bu Malatya'da ki menfaat çeteleri Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye ihanet etmişlerdir. Cumhurbaşkanımızın Malatya'da dönen bu ihanetten asla haberi yoktur. Bu Malatya'da ki ihanet şebekesi Milletin İradesine değil çıkar çevrelerine hizmet etmektedirler. Önümüzdeki günlerde bunların bütün ipliklerini pazara çıkartacağız dedi.  

Haberin etiketleri:

ADAYLIK AÇIKLAMASI


Haber okunma sayısı: 6668

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Hiç mi düşünmediniz ?

    Misafir Kazanma ihtimali yok ama olur da kazanırsa direk akp ye geçeceğini hiç mi hesaplamadınız. Bir ay sonra yanınızda olmayacak insanlarla yola çıkılır mı ? 19 Ocak 2019 00:35

DİĞER HABERLER