canlı yayın

AK PARTİ ADAYI OSMAN GÜDER'DEN AÇIKLAMA

18 Ocak 2019 Cuma 21:15
ak-parti-adayi-osman-guderden-aciklama

Ak parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edeceğini söyledi.

Başkan adyı güder Battalgazi'yi iyi bildiklerini belirterek hangi sokakta nasıl bir sorun var o sorunu nası çözecekllerini çok iyi bildiklerini söyledi.

Hizmet etmek isteyen, faydalı olacağına inandığımız kişileri meclis üyesi olarak görmek isteriz elbette. Bunun çalışmasını da yürütüyoruz. STK’larımızla görüş alışverişinde bulunduk. Onlarda bize önerecekleri çalışmaları yapıyorlar. Öncellikle şunu söyleyeyim, kendimize güveniyoruz, Battalgazi halkına güveniyoruz, teşkilatımıza güveniyoruz ve Battalgazi’yi çok iyi bildiğimi vurgulamak istiyorum. 1826 sokağımızın bulunduğu Battalgazi’de hangi sokağın ne gibi eksikleri var, neler yapılması gerek onların raporlarını hazırlıyoruz. Bunu hazırlarken Battalgazi halkının da görüşlerini alacağız” ifadelerini kullandı.
“İnsanların gönüllerine girdiğinizde çok kolay çıkarılamazsınız”
Güder, göreve seçilmesi halinde nasıl bir başkan olacağına dair ise, “16 yıldır AK Parti’nin İçerisindeyim. Siyasetin toplumumuza neler kazandırdığını görmüş olduk. Bunun farkında olarak gelmiş olduğumuz noktada amacımız Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi insana dokunma, gönüllere girebilme, insan odaklı siyaset yapabilme. Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gönül belediyeciliği anlayışından hareketle İnsanların gönüllerine girdiğinizde çok kolay çıkarılamazsınız. Bunun en güzel örneği Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnsanların gönlünde yer edinmiş bir başkanımız var. Ben de, yönetici arkadaşlarım da aynı yolu izleyerek, inşallah Battalgazili hemşehrilerimizin gönlüne gireceğiz. Biz siyaseti halkla bütünleştirmişiz bir anlayışın partisiyiz.  

Haberin etiketleri:

AÇIKLAMA


Haber okunma sayısı: 4347

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER