canlı yayın

YÜCEL BULUT: BU BİR SEÇİN DEĞİL VATAN SAVUNMASIDIR

02 Mayıs 2023 Salı 15:21
yucel-bulut-bu-bir-secin-degil-vatan-savunmasidir

Bulut, 'MHP’yi Meclis’te daha güçlü hale getirmeliyiz. Cumhur İttifakı; Türk mucizesinin şahlanışı, dünyaya vurulacak Türk mührünün müjdecisi, millî istiklâlin namusu, millî istikbâlin müdafaa ruhudur”

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, kamyoncular kooperatifine üye esnafla kahvaltıda buluştuğu toplantıda, “Bu bir seçim değil vatan savunmasıdır. Biz tam bağımsız ve güçlü Türkiye’den, büyük Türk milletinden tarafız. İnancımıza göre feda edilecek, yok sayılacak, ihmaline göz yumulacak tek bir insanımız yoktur. Küresel komplolara karşı devletin safındayız” dedi.

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlık mücadelesi verdiğini, Akdeniz’de kendi gazını, petrolünü çıkarmaya çalıştığını belirten MHP’li Yücel Bulut, “Bu ekonomik mücadelede Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetleneceğiz. Yeni bir yüzyılın başlangıcını başlatacağız. Cumhurbaşkanımızı tarihin en yüksek oyu ile seçeceğiz” ifadelerini kullandı.
14 Mayıs seçimlerinin aslında bir seferberlik olduğunu, bunun bir vatan savunması olduğunu kaydeden Yücel Bulut, “Bu seferberliğin, bu savunmanın başında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu ülkede vefanın adı ise Devlet Bahçelidir. Cumhurbaşkanlığı önceliğimizdir. Devlet Bahçeli'ye de sahip çıkarak MHP'nin kadrolarını da desteklerinizi bekliyoruz. MHP’yi Meclis’te daha güçlü hale getirmeliyiz. Cumhur İttifakı; Türk mucizesinin şahlanışı, dünyaya vurulacak Türk mührünün müjdecisi, millî istiklâlin namusu, millî istikbâlin müdafaa ruhudur” şeklinde konuştu.

Türkiye’de terörü meşrulaştırmaya çalışanların olduğunun altını çizen MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Kılıçdaroğlu yanına aldığı parti başkanları ve illerini bırakıp kaçak halde sağda solda nutuk atan malum belediye başkanlarıyla birlikte terörle mücadele edeceklerini ileri sürüyor. Terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağım diyen bir Cumhurbaşkanı adayı terörle mücadele değil, terörle müzakere ve mütarekeden başka hiçbir şey yapmaz, yapamaz. Terörü meşrulaştırmaya çalışanların karşısında duracağız. Bizi yüzyıldır yaptıkları gibi ekonomiyle terbiye etmeye çalışıyorlar.

Bu milleti soğanla patatesle terbiye edemezsiniz. Bu millet çekirge yiyerek Medine'yi altı ay daha savunmuşlardır. Bizler her halükarda vatanını savunan bu vatan evlatlarının torunlarıyız, Yine savunuruz” dedi.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, MHP, Yücelbulut


Haber okunma sayısı: 880

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER