AKP
AKP

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (KOVİD-19) SALGININA KARŞI ÖNLEMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

27 Mart 2020 Cuma 13:37
yesilyurt-belediyesi-kovid-19-salginina-karsi-onlemlerini-yogunlastirdi

“Sosyal Mesafeyi Ayarlayalım, Tedbirlere Uyalım” Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların ve esnafların sağlığını korumak adına pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı.

BAŞKAN ÇINAR, HİJYENİK MASKE VE ELDİVEN DAĞITTI, UYARILARDA BULUNDU

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm yaşam alanlarında dezenfektasyon çalışmalarını hızla sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, pazar yerlerinde de önlemlerini artırdı.

Turgut Özal Mahallesindeki Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının arka kısmında açılan Cuma pazarını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ve Mahalle Muhtarı Cebrail Yılmaz ile birlikte pazarcı esnafına hijyenik maske ve eldiven dağıtımı yaptı.

“14 KURALA MUTLAKA UYALIM, EVDEN ÇIKMAYALIM”

Başkan Çınar, maske ve eldiven dağıtımının yanı sıra pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşları korona virüse karşı uyarılarda bulundu. Vatandaşlardan, Sağlık Bakanlığının açıkladığı 14 altın kurala riayet etmelerini isteyen Başkan Çınar, alışverişi en kısa zamanda tamamlayıp evlerine dönmelerini önerdi.

“YEŞİLYURT’TA ÖNLEMLERİN ÜST SEVİYEDE OLMASI MEMNUNİYET VERİCİ”

Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ile Turgut Özal Mahalle Muhtarı Cebrail Yılmaz, Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ilçe genelinde önlemleri artıran Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.

“HEPİMİZİN GAYRETİ VE ÇABASIYLA BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ”

Dünya’da ve Türkiye’de çok sayıda insanın hayatının kaybetmesine yol açan Koronavirüs salgınının önlenmesi için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesini isteyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak ülkemizde de hızla yayılan koronavirüs salgınının bir önce kontrol altına alınması ve bertaraf edilmesi adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin her noktasında dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Koronavirüs yakın temas sonucu bulaşan bir hastalık olduğu için özellikle esnafların ve halkımızın bir arada olduğu pazar yerlerindeki dezenfektan çalışmalarına ağırlık verip, pazarcı esnafımıza maske ve eldiven dağıttık. Pazar yerlerini dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın evden çıkmamaları için ekiplerimiz tüm bölgelerimizde araçlarla gezerek anonslar yapmaya devam ediyor. Evden çıkmayan hemşerilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamak adına başlattığımız ‘Siz İsteyin Biz Getirelim’ projemizle de talep edilen gıda ve temizlik ürünlerini Yeşil Gıda Marketten temin edip, vatandaşlarımızın evine kadar götürüyoruz. Koronavirüsten dolayı dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde can kayıpları yaşanmaktadır, bunun önüne geçmek alınacak tedbirlerle olur. Açıklanan ciddi tedbirlere herkesin harfiyen uyması gerekmektedir. Bizlerde bu konuda tüm imkânlarımızı seferber ettik. İlçemizde belediyemize bağlı bütün eğitim merkezlerimizin faaliyetlerini durdurduk, halkımızı bilinçlendirmek adına elimizden geleni yapıyoruz, temizlik çalışmalarına yoğunluk verdik. 



Haber okunma sayısı: 1135

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER