AKP
AKP

Vali Davut Gül’ün Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

18 Mayıs 2020 Pazartesi 20:43
vali-davut-gulun-kadir-gecesi-kutlama-mesaji

Mübarek Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân sunmaktadır. Aziz hemşehrilerimin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, Kadir Gece’sinin feyzinden ve bereketinden manen en iyi şekilde faydalanacağına yürekten inanıyorum

Bu mübarek gece vesilesi ile, salgın hastalıkla mücadele verdiğimiz bu dönemde, bütün dünyada ve bu güzel Vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerde yaşayan tüm Müslümanlar ve hatta tüm insanlar için sağlığın, sıhhatin sevginin ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.

Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an’ın indirilmeye başlandığı bu gece vesilesi ile başta kıymetli Gaziantepli vatandaşlarımız olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum. 



Haber okunma sayısı: 1245

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER