AKP
AKP

Vali Baruş Pandemi Kahramanları Hemşirelerin Gününü Kutladı

12 Mayıs 2020 Salı 17:44
vali-barus-pandemi-kahramanlari-hemsirelerin-gununu-kutladi

Vali Aydın Baruş, 12 Mayıs Hemşireler Günü olması dolayısıyla ilimizde bulunan hastaneleri ziyaret ederek burada görev yapan hemşirelerin “Hemşireler Günü”nü kutladı.

Vali Aydın Baruş, 12 Mayıs Hemşireler Günü olması dolayısıyla ilimizde bulunan hastaneleri ziyaret ederek burada görev yapan hemşirelerin “Hemşireler Günü”nü kutladı.

Öncelikle Hasan Çalık Devlet Hastanesini ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve Başhekim Erhan Berk tarafından karşılanan Vali Baruş, çalışan tüm hemşireler adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Demir’e çiçek takdim ederek Hemşireler gününü kutladı. Hastane ve pandemi süreci ile ilgili bilgiler almasının akabinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Baruş burada görev yapan hemşirelerin “Hemşireler Günü”nü kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti. Başhekim Erdal Aktürk, görevli doktorlar ve hemşirelerden pandemi sürecinin hikayesini, yaşananları ve iz bırakan anıları dinleyen Vali Aydın Baruş çalışan tüm hemşireler adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zehra Doğan’a çiçek vererek bu özel günü kutladı.

Dünya genelinde pandemi ilan edilmesine neden olan Koronavirüs ile mücadele kapsamında canla, başla, büyük bir fedakârlık ve özveriyle görev yapan hemşirelerin kutsal bir görev icra ettiklerini belirten Vali Baruş, “Siz sağlık görevlilerimizin ortaya koyduğu bu cesaret ile bu salgın ile mücadelenin mümkün olduğunu ortaya çıkardınız.

Bu zor zamanlarda ailesinden ayrı, çocukların ayrı salgın ile mücadelede ön safta bulunan sağlık personelimizin ve bu yılın “Uluslararası Hemşireler Yılı” olması münasebetiyle özellikle de hemşirelerimizi kutluyor mesleklerinde başarılar diliyorum. Allah ellerinize dert vermesin” dedi. 



Haber okunma sayısı: 1612

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER