canlı yayın

“ÜLKÜCÜLER BU VATANIN SİGORTASIDIR”

11 Eylül 2014 Perşembe 14:16
ulkuculer-bu-vatanin-sigortasidir

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, 12. Eylül 1980 öncesinde ve 12 Eylül.1980 sonrasında şehit edilen Ülkücü Şehitleri, anarak “Ülkücüler Bu Vatanın Sigortasıdır” vurgusunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı fatih Demirkol, parti binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Bu kutsal davada atılan her adımda bedelini canlarıyla, kanlarıyla ödeyen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve rahmetle anıyoruz. Ülkücüler bu vatanın sigortası dır.


Rabbim bizi bu kutsal davadan ve yolumuzdan ayırmasın diyen Demirkol, Geldiğimiz şu günlerde Mehmetçik katillerinin bile heykelinin dikildiği, bayrağımızın her gün bir başka yerde indirildiği bu acı günleri yaşamaktayız. ABD, AB ve Siyonistler ve işbirlikçisi AKP iktidarını uyarıyoruz. Vatan müdafaası için gerekirse 34 yıl öncesinde şehit verdiğimiz Cemalettin Karaaslan, Cengiz Aslan, Davut Turan, Dursun Önkuzu, Eyüp Gökçen, Halil Aydın, Ahmet Aybars ve Murat İşgal kervanına katılmaktan çekinmeyeceğiz” ifaderlerini kullandı.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

ÜLKÜCÜLER, BU, VATANIN, SİGORTASIDIR


Haber okunma sayısı: 2227

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER