canlı yayın

TUZAĞA DÜŞÜLMEMELİ

26 Ekim 2019 Cumartesi 19:03
tuzaga-dusulmemeli

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklamada; Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, hatta daha da ileri gidip “Rotary Okulda” temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar ifadeleri kullandı.

Rotaryenler, lionslar ve elbette masonlar yine okullara, çocuklara, eğitime ve milletin değerlerine el atmanın peşindeler. Ne okullara yaklaşmasına ne de öğrencilerle yakınlaşmasına izin verilmemeli. İş birliği davetlerine icabet edilmemeli, kısaca tuzağa düşülmemelidir.

28 Şubat’taki fonksiyonları çok tartışıldı. 28 Şubat’ın devamında okullarda Bakanlık talimatıyla cirit atan resmi sürecin öznesi haline gelen bu yapıların okullardan eli ayağı çekilmişken ne oldu ki müjde verir gibi “Rotary Okulda” diye tekrar sevinç narası/çığlık atıyorlar.

Millet olarak, kökü dışarıda masonik yapılardan çok çektik. Ülkemizi bölmek isteyen terör örgütlerine, milletimizi emelleri ile yok etmek isteyen sivilimsi yapılanmalara artık fırsat verilmemeli.

Başkan Ali Yalçın açıklalarının ardından 15 Temmuz’da milletimiz bedel ödemiş ve başı dışarda yapılara mesajı vermiştir. Bu yapıların ve yapılanmaların okullara sızmaması, çocuklarımıza el uzatmaması için yetkililer bu konuda hassas davranmalı, rotaryenlere ve diğer masonik örgütlere okulların kapısını, çocukların zihin dünyasını sımsıkı kapatmalıdır dedi

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Eğitim Bir Sen, Ali, Yalçın


Haber okunma sayısı: 4845

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER