AKP
AKP

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

24 Ekim 2020 Cumartesi 12:57
tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri olarak yapılan çalışmalarda: · Durumundan şüphelenilerek durdurulan G. Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 1 ruhsatsız tabanca ve 14 fişek elde edilmiş, Şahıs ve bahse konu tabanca gerekli tahkikat için Sümer P.M.A. teslim edilmiştir.

Durumundan şüphelenilerek durdurulan G. Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 1 ruhsatsız tabanca ve 14 fişek elde edilmiş, Şahıs ve bahse konu tabanca gerekli tahkikat için Sümer P.M.A. teslim edilmiştir.

· H. H. A. isimli şahsın el yapımı sahte (boğma) rakı imal ve satışı yaptığı bilgileri elde edilmiş, 23.10.2020 günü şahsın iş yeri ve deposunda yapılan aramada: 31 adet 5 litrelik pet şişelerde toplam 155 litre el yapımı boğma rakı ile 6 adet 19 litrelik pet şişelerde 114 litre olmak üzere toplam 269 litre el yapımı boğma rakı ele geçirilmiş, Şüpheli şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

· 22.10.2020 günü Zaviye mahallesi Hasanbey caddesinde bir işyerinde meydana gelen Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması-mala zarar verme olayı ile alakalı olarak; olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan T. K. isimli şahıs 23.10.2020 günü çıkartılmış olduğu adlî makamlarca tutuklanmıştır.

· 2 nolu yol uygulamasında şehirlerarası otobüs ile yolculuk yapan bir şahsın sırt çantasında yapılan aramada; 1 Glock marka tabanca ele geçirilmiş ve tahkikata başlanmıştır. 



Haber okunma sayısı: 1306

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER