canlı yayın

SURİYE'DEN YURDUMUZA KAÇAK CEP TELEFONU

19 Eylül 2014 Cuma 12:04

Suriye’den Türkiye’ye giriş yapmak üzere Gümrük Sahasına gelen İ.B. isimli Suriye uyruklu şahıstan 29 adet cep telefonu, şahsın eşyaları arasında bulunan bulunan çay kutusu içerisinde ise 21 adet cep telefonu olmak üzere toplam 50 adet cep telefonu cinsi eşya ele geçirildi.


Suriye’den Türkiye’ye giriş yapmak üzere Gümrük Sahasına gelen İ.B. isimli Suriye uyruklu şahıstan şüphelenilmesi üzerine şahsa üstünde ve eşyaları arasında yasak ya da kaçak nev’inden eşya olup olmadığı sorulmuş, şahsın herhangi bir kaçak eşya olmadığını beyan etmesi üzerine Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü personelince oluşturulan heyet tarafından şahsın üst araması ile beraberinde getirdiği eşyalar arasında yapılan aramada şahsın üzerine sarılı vaziyette 29 adet cep telefonu, şahsın eşyaları arasında bulunan bulunan çay kutusu içerisinde ise 21 adet cep telefonu olmak üzere toplam 50 adet cep telefonu cinsi eşya ele geçirildi.

 

Zanlı İ.B. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilerek hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten suç duyurusunda bulunuldu.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

SURİYE, YURDUMUZ, KAÇAK, CEP, TELEFONU


Haber okunma sayısı: 3136

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER