AKP
AKP

Sonucu Sandık Belirlemiştir

17 Ocak 2022 Pazartesi 17:20
sonucu-sandik-belirlemistir

Seçim sonrası yapılan bu açıklamaları doğru bulmuyorum diyen Başkan Ulaşlı, yıllardır odamızda görevli sekreterimiz T.S özveri ile çalışmaktadır. Dün olduğu gibi bugünden sonrada bizimle birlikte görevine devam edecektir.

 Tokat Berberler Kuaförcüler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, 3 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurul sonrası oda sekreteri T.S ile ilgili mesnetsiz iddia ve ithamlarda bulunan S.H nın yapmış olduğu açıklamaların seçime gölge düşürme çabası olarak gördüğünü belirtti.
Başkan Ulaşlı, ‘Seçim sonucu sandıktan çıkan oyla belirlenir. 3 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurul sonrası 179 alarak yeniden bu göreve layık görüldüm. Diğer aday S.H lı arkadaşımız 125 oy aldı 3 oy ise geçersiz kabul edildi. Genel kurul sonuçlandı mazbatamı aldım kaldığımız yerden yeniden üyelerimiz için hizmet vermeye yönetim kurulu arkadaşlarımız ve sekreterimiz T.S ile birlikte devam ediyoruz’ diyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti.

Diğer aday S.H nın genel kurul sonucundan on gün sonra bir internet haber sitesinde yayımlanmış olduğu açıklamada seçimi kaybetmesinin sorumlusu olarak oda sekreterimiz T.S yı hedef göstererek zan altında tutmuştur.

Oda Başkanı Ulaşlı; ‘S.H nın internet haber sitesine yapmış olduğu açıklamalarda Oda sekreterimiz T.S yi ismen ve adres olarak teşhir edilerek yalancılık ve seçim sonucunu etkilediği yönündeki haber sekreterimiz T.S yi derinden etkilemiş aile ve iş huzurunu bozmuştur’.

Seçim sonrası yapılan bu açıklamaları doğru bulmuyorum diyen Başkan Ulaşlı, yıllardır odamızda görevli sekreterimiz T.S özveri ile çalışmaktadır. Dün olduğu gibi bugünden sonrada bizimle birlikte görevine devam edecektir. Sekreterimiz T.S yi kaybedilen seçim sonrası yalancılıkla suçlayarak hedef gösteren, seçim kaybetmenin sebebi olduğunu belirten diğer aday S.H ve isim ve makam olarak açık hedef gösteren internet haber sitesi hakkında yasal olarak gerekli girişimlerde bulanacağız dedi.

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, Başkan, Ulaşlı


Haber okunma sayısı: 1262

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ