canlı yayın

Şoför esnafına maske,el ve ortam dezenfaktanı

19 Mayıs 2020 Salı 23:03
sofor-esnafina-maskeel-ve-ortam-dezenfaktani

Malatya Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği tarafından ilçelerde faaliyet gösteren şoför esnafına maske, el ve ortam dezenfektanı gönderildi. Dağıtım töreninde konuşan oda başkanı Şevket Keskin, vatandaşlara ve şoför esnafına korona virüs salgınıyla bireysel mücadele çağrısı yaptı.

Malatya Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği korona virüs salgını sürecinde şoför esnafını unutmadı. Salgına karşı destek amacıyla İlçelerde faaliyet gösteren şoför esnafına maske, el ve ortam dezenfektanı gönderildi.
Maske ve dezenfektan dağıtım ve gönderim töreninde konuşan Malatya esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanı Şevket Keskin, korona virüs salgını sürecinde çaba sarf eden herkese teşekkür ederek, şoför esnafına destek olmak amacıyla hijyen paketi yaptırdıklarını ifade etti. Keskin, “Dünyanın mücadele ettiği bir virüs ile karşı karşıyayız. Elle tutulmayan, gözle görülmeyen bir virüse karşı karşıyayız. Onun için başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve sağlık bakanımıza, emeği geçen herkese bu virüsle verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkar camiasının şoförler esnafı, bütün motorize grupları olarak esnafımıza bir nebze olsun destek olmak amacıyla hem el hijyeni hem de araçlarda kullanacağımız dezenfektanı göndermek için paket yaptırdık. Maskeler Sayın Vali’mizin hediyesi. Sayın Vali’mize teşekkür ediyoruz. 12 bin 500’e yakın maske gönderdiler.” İfadelerini kullandı.
Hazırlanan paketlerin 3 bin araca dağıtılacağını kaydeden Keskin, şoför esnafına salgınla bireysel mücadele çağrısı yaptı. Keskin, “3 bin aracımıza yetecek kadar dezenfektan ve maske göndereceğiz. Birey olarak mücadele vermemiz lazım. Bu artık ulusal ve toplumsal bir sorun ama özellikle bireysel olarak hepimizin geleceği için sosyal mesafeye dikkat etmek lazım, sağlık kurallarına, valiliğin aldığı kararlara, Cumhurbaşkanlarımızın aldığı kararlara uymak lazım. Ramazan Şerif hürmetine virüsün en kısa zamanda biteceğini, ülkenin tekrar eski günlere döneceğini, ülkenin huzur ve barışı için mücadele vereceğini, bütün oda başkanlarımın ve şahsım adına diliyorum.” dedi.
Keskin, konuşmasında tüm İslam aleminin Kadir gecesini ve Ramazan bayramını kutladı. 



Haber okunma sayısı: 1546

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER