canlı yayın

Şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Gürkan,

21 Haziran 2020 Pazar 23:57
sehit-ailelerini-ziyaret-eden-baskan-gurkan

ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek şehit babalarının babalar gününü kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilk olarak, 2016 yılında İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen patlamada şehit olan Polis Memuru Okan Doğan’ın babası Yusuf Doğan’ı daha sonra da 2012 yılında Hakkari’de iç güvenlik harekatında şehit olan uzman Çavuş Ahmet Kurak’ın babası Mustafa Kurak’ı ziyaret etti.

Şehit ailelerini zaman içerisinde ziyaret ettiklerini belirten Başkan Gürkan, “Sizler Devletimizin birlik ve beraberliği için evlatlarınızı toprağa verdiniz. Bizler sizlere minnet ve şükran duyuyoruz. İnşallah bu acıları Cenab-ı Allah bizlere bir daha yaşatmasın. Evlat acısı acıların en büyüğü ve zor olanıdır.

Ne mutlu ki sizlere evlatlarınız canlarını vatanı ve bayrağı için feda etti. Şehitlik mertebesi kutsaldır. Ne mutlu ki şehit annesi ve şehit babasısınız. Bütün şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla yad ederken şehitlerimizin babalarının da babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içerisinde uzun bir ömür temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan günün anısına Şehit Babalarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti 



Haber okunma sayısı: 1352

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER