canlı yayın

ÖZEL SPORCULARIN SPOR YARIŞMALARI RENKLİ Mİ RENKLİ GEÇTİ

26 Şubat 2020 Çarşamba 22:38
ozel-sporcularin-spor-yarismalari-renkli-mi-renkli-gecti

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Beykoz Belediye Başkanlığının ortak katkı sunduğu Atletizm Şenliği neşeli ve bir o kadar da renkli anları beraberinde getirdi.

Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesindeki Atletizm Pistinde yapılan müsabakalarda 3 ilçeden gelen sporcuların müthiş mücadelesi vardı. Sporcu velilerinin de izlediği ve aynı heyecanı yaşadığı yarışların ardından katıla tüm sporculara günün anısı olarak madalyaları taktim edildi.

Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu’nun yanı sıra Üsküdar ve Kartal’dan gelen sporcular güzel bir dostluk örneği de sergilerlerken, 100, 300 Metre yarışları dışında uzun atlama dalında yarışan sporcular güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu fazlası ile yaşamakta idi.

Program bitiminde Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay yaptıkları konuşmalar ile katılan sporcuları ve onlara destek olan velilerin yanı sıra yarışmalarda görev yapan eğitmenler ile Atletizm Federasyonu temsilcilerine teşekkürlerini ilettiler.

HABERİ SOSYAL MEDYA,DA PAYLAŞ
 



Haber okunma sayısı: 2141

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER