AKP
AKP

Musiad'dan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

03 Mart 2020 Salı 22:19
musiaddan-mhpye-hayirli-olsun-ziyareti

Musiad Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi( İl Başkanı Mesut Samanlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Musiad Başkanı Poyraz ziyarette yaptığı konuşmada Türk siyasi tarihinin köklü partilerinden birinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirterek, " Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye için önemli ve kilit noktalarda olan bir partidir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey'in sergilemiş olduğu tavırları hakikaten takdire şayandır.ve büyük rol almıştır.

Ülkemizin birliği, beraberliği söz konusu olduğunda geri kalan her şey teferruattır deyip, Milletinin ve ülkesinin yanında olmuştur. İl Başkanlığına getirilen, Mesut Samanlı kardeşim ile parti teşkilatına başarılar diliyorum. Başkanımız, Battalgazi İlçe Başkanıyken güzel hizmetlere imza attı. Cumhur İttifakı çalışmalarında bunu gördük. Gece gündüz demeden canla başla çalıştılar. "ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Teşkilat olarak ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."şeklinde konuştu. 



Haber okunma sayısı: 2023

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER