AKP
AKP

Murat Güzel, Baba Ocağı Konağı Ziyaret Etti

07 Temmuz 2020 Salı 18:13
murat-guzel-baba-ocagi-konagi-ziyaret-etti

Murat Güzel, 1986 yılında Amerika'ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş.

Murat Güzel, 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş. Güzel, ABD’deki Türk toplumunun çatı kuruluşu olan Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin kurucusu ve yöneticilerinden ve Kendinin doğduğu ve büyüdüğü Konak Mahallesine geldi. Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Konak Muhabirimiz Şükrü Güzel’in Misafiri olarak şu açıklamalarda bulundu.

Murat Güzel, Konak mahallesini gezerek eski günlerini yad etti. Burada Konak mahallesi vatandaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. Güzel, Konak mahallesinde bulunan eski evleri gezdi ve incelemelerde bulundu. Buraları görünce duygulandı. Murat Güzel, Konak mahallesini gezerken burada yaşayan mahalle sakinleri Güzel’e misafirperverliklerini gösterdi.

Murat Güzel, Konak mahallesine gelişinde Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com muhabiri Şükrü Güzel ve Güzel’in akrabaları ve yine Mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Güzel, Kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Murat Güzel, Beni bugün burada misafir eden Akrabalarıma ve yine Mahalle halkımıza şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Konak muhabirimiz Şükrü Güzel, Sayın Murat Güzel Abimiz Türkiye’ye ve yine Malatya’ya geldiğinde mutlaka bizleri ziyaret eder ve bizlerde misafirimiz Sayın Murat Güzel abimizi giderken kendilerini yolcu ettik dedi.

Murat Güzel, Konak Mahallesini ziyaret etikten sonra, Akrabalarını ve yine Mahalle halkıyla vedalaşarak buradan ayrıldı.

Murat GÜZEL, Kimdir:

Murat Güzel, Aslen Eski ismi (Banazılı). Konak Mahallesi’nde doğdu İlk ve orta ve yine lise yıllarını Malatya’da geçerek ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi’ni bitirdikten sonra, yüksek lisans ve doktora bursunu kazanarak 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş. Güzel, ABD’deki Türk toplumunun çatı kuruluşu olan Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin kurucusu ve yöneticilerindendir.

Murat Güzel, Amerikalı bir vatandaş olarak PKK’ya silah verilmesinin yanlış olduğunu her fırsatta dile getirdiği için PKK’nın, FETÖ’cülerin ve Ermenilerin hedefi olmuştur… 



Haber okunma sayısı: 2323

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER