canlı yayın

MHP’Lİ KADINLARDAN İYİLİK HAREKETİ

18 Şubat 2020 Salı 22:16
mhpli-kadinlardan-iyilik-hareketi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl ve Kozlu İlce Kadın Kolları, öğrencilere desteklerini sürdürüyor. Ev kiralamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerindeki eksik eşyaları tamamlamak için seferber olan Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, Kozlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksu ve yönetimde bulunan kadınlar bu yardımların devam edeceğini belirttiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl ve Kozlu İlce Kadın Kolları, öğrencilere desteklerini sürdürüyor.

Ev kiralamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerindeki eksik eşyaları tamamlamak için seferber olan Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, Kozlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksu ve yönetimde bulunan kadınlar bu yardımların devam edeceğini belirttiler.

Ailelerinden ayrı bir şehirde okuyacak öğrenciler için, en büyük zorluklardan biri de kısıtlı imkânlarla yaşanabilir bir öğrenci evi kurmak olduğunu belirten Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, “Öğrencilerimize yardım doğrultusunda ihtiyaçları doğrultusunda eşya topluyoruz. Bu eşyaları onlara ulaştırarak, kurdukları öğrenci evlerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile onlara bir nebze katkıda bulunmak istiyoruz. Herkesi de bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi. 



Haber okunma sayısı: 1453

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER