canlı yayın

MHP KALE İLÇE TEŞKİLATI YENİ YERİNE TAŞINDI

09 Eylül 2019 Pazartesi 09:33
mhp-kale-ilce-teskilati-yeni-yerine-tasindi

MHP Malatya Kale İlçe Başkanı Mustafa Avcı ve yönetimi yeni hizmet binasına taşındı. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık, il ve ilçe yönetimleri MHP Kale İlçe teşkilatının açılışına katılarak bir dizi incelemelerde bulundu.

MHP Teşkilatı Kale’de ilkönce MHP Kale teşkilatının hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Burada bir konuşma gerçekleştiren MHP İl Başkanı Avşar, “Kale ilçe teşkilatımızın açılışını gerçekleştirmek üzere buradayız. Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu, Battalgazi İlçe Başkanımız Mesut Samanlı ,ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı ve Kale Belediye Başkanı Murat Koca ile birlikte Kale İlçe teşkilatımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. İlçe başkanımız Mustafa Avcı beyefendiye, yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, “Kale İlçe teşkilatımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik. İlçe başkanımız Mustafa Avcı beyefendiye, yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

MHP Heyeti daha sonra Kale Kaymakamı Nurullah Kaya’ya ziyarette bulıunarak bir süre ilçe hakkında istişarelerde bulundular. MHPĞ Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, il ve ilçe teşkilatları daha sonra Kale Belediye Başkanı Murat Koca'yı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Belediye Başkanının projeleri hakkında da istişarelerde bulundular. 



Haber okunma sayısı: 1213

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER