canlı yayın

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

31 Aralık 2019 Salı 10:34
mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

Başlayan her yılın, bir önceki yıldan daha da kötü sonlanmasının, vatandaşların hayatlarında mutluluk, huzur ve rahatlık adına olumlu duygu ve hislerin gün geçtikçe zayıflaması, sorumluluk sahibi herkesin üzerinde durması gereken bir açmaz olduğuna işaret eden Samanlı Türk milletinin, bugünkünden çok daha karanlık bir tablo içinde, yokluk ve buhranları aşma becerisini gösterdiğine tarihin şahitlik ettiğini açıkladı.

Vatan ve bayrak uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitleri rahmetle anan, gazilere ve tedavisi sürenlere şifa dilekleriyle birlikte şükranlarını da sunan Samanlı, "Halen sınır ötesinde emsalsiz bir mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyor, Allah'ın himayesi üzerilerine olsun diyorum. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla, tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor, huzur, barış, istikrar ve ebedi kardeşlik için kutlu bir uyanış miladı olmasını yürekten temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.  



Haber okunma sayısı: 2750

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER