AKP
AKP

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN İLHAN'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

09 Mayıs 2020 Cumartesi 16:29
mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan--ilhanin-anneler-gunu-mesaji

Başkan ilhan: Annelerimizin günü kutlu olsun MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Anneler günü olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan İlhan mesajında, Allah, kitabında ona öyle bir ululuk ve sultanlık vermiştir ki, yeryüzü sultanlıkları ona nisbeten, liyakatsız başlarda kuru birer taçtan ibaret kalırlar ifadesini kullandı.
Başkan İlhan mesajına şöyle devam etti;

“Anne, ruhundaki incelikle, yürekliliği atbaşı götüren öyle bir şefkat kahramanıdır ki, şefkati, re’feti ve zerafetiyle ele alındığında bir tüy gibi yumuşak, bir ipek gibi de ince ve zarif olmasının yanında çocuklarını koruma ve kollama hususunda bir dişi aslan gibi sert ve parçalayıcıdır.
Şu gökkubbe altında ne varsa onun eli hepsinin üstündedir.. ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer.

. Zaten, onun ayağının altında yerini bulamamış başlardaki taçların da kalıcı hiçbir değeri olduğu söylenemez. Evet bizi, varlığa ermenin hemen her safhasında kucaklayan, koklayan, öpüp okşayan, teessür ve infiallerimizi yatıştırıp sıkıntılarımızı paylaşan; yemeyip yediren, giymeyip giydiren, açlığını-tokluğunu, açlığımız-tokluğumuz içinde hissedip yaşayan, mutluluk ve saadetimiz adına insanüstü bir gayretle akla-hayale gelmedik zorluklara katlanan.. bize, vücudumuzun gelişmesi, irademizin kuvvetlenmesi, zekamızın incelip keskinleşmesi, ufkumuzun uhrevîleşmesi yollarını gösteren.. bütün bunları yaparken de açık-kapalı herhangi bir beklentiye girmeyen bir varlık varsa, işte o da anadır.
Bu vesileyle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlarım.”dedi. 



Haber okunma sayısı: 3557

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ