canlı yayın

MHP Basın mensuplarıyla buluştu

18 Haziran 2020 Perşembe 20:53
mhp-basin-mensuplariyla-bulustu

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, gazetecilerle bir araya geldi ve önemli konular üzerinde açıklamalar da bulundu.

Malatya’da İmeria Park’ta sabah 09.30’da Gazetecilerle bir araya gelen MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan açıklamalar yapıp, soruları da cevapladı. Gazetecilerin yanı sıra MHP ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı da Başkan İlhan İlhan, gazetecilerle tek tek ilgilenip daha sonra, MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Kuluncak belediye başkanı Erhan Cengiz’le de gazetecileri net üzerinde buluşturdu.

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, basın sektörüne destek olduklarını ifade edip İnternet Yasası noktasında da çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

BAŞKAN İLHAN İLHAN “KORONAVİRÜS BULUŞMAMIZI GEÇİKTİRDİ…

MHP Battalgazi ilçe başkanı İlhan İlhan gazetecilerle buluşmasında yaptığı konuşmada bakın neler dedi?

“Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı ve sohbet programında bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu programı erken tertip etmeyi planlıyorduk ancak dünyayı kasıp kavuran salgından dolayı programı bu güne ertelemek zorunda kaldık. Salgın sürecinde teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın yanında olmaya çalıştık. Süreci çok iyi bir şekilde yürüten sağlık çalışanlarımızdan tutunda Vefa gruplarında görev alan polis, asker, öğretmen ve imamlarımızı kutluyorum çünkü bu süreçte çok güzel bir birliktelik örneği sergileyerek ne kadar büyük bir aile olduğumuzu dünya kamuoyuna göstermiş oldular.

Battalgazi teşkilatı olarak basın bizim için çok önemli bir kurumdur. Çünkü çalışmalarımızı topluma doğru ve zamanında ulaştırma açısından basın elzem bir noktadadır. Ülkemizde doğu ile batıyı birleştiren makas konumundaki bir bölgede yaşıyoruz. Her gelen yöneticimiz buraya bir tuğla koymanın gayretinde oldu, memleketimizin daha güzel gelişmelere yön verebilmesi için bizler elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. İlçemizin daha yaşanabilir bir memleket haline gelmesi için teşkilatımız ve ekibimizle birlikte başarı kaydedeceğimizi umuyorum.”

BAŞKAN İLHAN İLHAN “ÖNEMLİ OLAN MİLLİ MESELELERDE UZLAŞMANIN OLMASIDIR…”

MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan daha sonra sözlerini şöyle devam ettirdi:

Yerel siyaset açısından…Bizim için önemli olan milli meselelerde uzlaşmanın olmasıdır. Milli meselelerde, bekaya yönelik davranışlarda birlikte olmakta yarar vardır.

Bundan böyle elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce, Battalgazili hemşehrimizin haklarının takipçisi olacağız. Kültür-sanat, bilim, eğitim, sosyal, spor ve kadınlarımıza yönelik organizasyon ve aktivitelerle aktif bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte sizlerin bizlere katkıları yatsınamaz ölçüde büyük olacağını düşünüyorum. Tekrar hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

GAZETECİLER SSORDU BAŞKAN İLHAN İLHAN CEVAPLADI…:

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, gazetecilerden gelen soruları da cevapladı.

DÜNYA MİRASI ARSLANTEPE

Aslantepe’nin UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alması gerektiğini belirten Başkan İlhan, “Aslantepe’nin turizmden hakkı olan payı alabilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığına inanıyorum. Battalgazide bulunan tarihi mekanların ayağa kaldırılmasında önemli katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Battalgazi İlçesi Belediye Başkanımız Osman Güder’in de tarihi eserlerle ilgili çalışmalarının olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKİ

MHP Battalgazi ilçe başkanı İlhan İlhan, bir gazetecinin Cumhur İttifakı ile ilgili sorusuna gayet uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

BAŞKAN İLHAN İLHAN “GAZETECİLERLE HER ZAMAN BİR ARAYA GELECEĞİZ…”

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, gazetecilerle bundan böyle sık sık bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

Program sonunda Malatya’nın duayen gazetecilerinden Yaşar Karaaslan’a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Bülten Son Güncelleme: 18 Haziran 2020 20:45 



Haber okunma sayısı: 1925

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER