canlı yayın

Malatya'yı Malatyalılarla beraber yöneteceğiz

20 Şubat 2019 Çarşamba 15:35
malatyayi-malatyalilarla-beraber-yonetecegiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olduğumuzda Malatya'yı, Malatyalılarla beraber yöneteceğiz" dedi.

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.



AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, çalışmaları kapsamında Özel Doğa Kolejini ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi.



Ziyarette konuşan Güder, çocukların ve gençlerin en iyi şekilde eğitim alıp büyük başarılara imza atmaları için el birliğiyle çalışacaklarını ifade ederek, "Bir ülkenin geleceği, yeni nesil demek. Değişim, dönüşüm için yeni nesli çok iyi bir şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Bizde gençlerimiz, gelecek nesillerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Gençlerimiz için dijital kütüphane, gençlik eğitim ve sosyal merkezleri yapacağız ve belediye bir koordinasyon görevi üstlenecek" dedi.



Osman Güder, çalışmaları kapsamında daha sonra Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube'sini ziyaret ederek, şube başkanı İbrahim Göçmen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.



Güder, burada yaptığı konuşmada, "31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı olduğumuzda Malatya'yı, Malatyalılarla beraber yöneteceğiz. Malatya'nın değerlerini önemseyeceğiz. Malatya'nın değerlerinin bize değer katması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Malatya huzur şehri, farklı kültürleri bir arada barındırıp, kültürel etkileşim oluşurken, bunu daha güzel ortamlarda bir araya getirmek özelliğimiz var. En güzel şekilde Malatya'mıza özelde de Battalgazi'mize hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

 



Haber okunma sayısı: 2262

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER