canlı yayın

MALATYADA SEÇİM.

10 Aralık 2018 Pazartesi 23:25
malatyada-secim

Malatya da adaylar acıklanıyor


Malatya’da siyaset yavaş  ilerliyor AKParti  Büyük şehir belediye başkan  adayını açıkladı ancak on bir ilçe aydını hala açıklamadı .Bu da kamu oyunda her hangi bir sıkıntımı var sorusunu  gündem

Diğer partilere baktığımızda CHP Büyük şehir belediye başkan adayını açıkladı ve akabinde ilçe belediye başkan adayların  açıklayarak Malatya’da herhangi bir aday sıkıntısı olmadığını gösterdi.

MHP ye gelince henüz aday adaylığı sürecinin  devam etmesi  nedeniyle ister büyük şehir  ve  ilçe adaylarının daha sora açıklanacağı belirtiliyor.

Genel olarak baktığımızda aday adaylık sürecinin geçmiş  seçimiler havasında olmadığını çok sönük  geçtiğini görüyoruz  bunun başlıca  nedenlerinden biri  Türkiye genelinde olduğu gibi Malatyalıların da seçimden çok geçim sıkıntısı derdine düştüğünü görüyoruz seçimi ikinci plana attığını gözlemliyoruz. Elbette   tek neden bu değil.  Bir diğer neden ise  seçime yaklaşık yetmiş dokuz gün olması ve hala  üç büyük partinin  adaylarının   açıklanmaması bilhassa lokomotif  görevi  gören  büyük  şehirlerimizin adaylarının henüz  açıklanmaması.

Bu adaylık sürecinin sevindirici yönü  çok miktarda kağıt ,bez ve benzeri malzemelerin yok denecek kadar az kullanılması ve bundan dolayı çevre kirliliğinin önüne geçilmiştir inşallah adaylık sürecinde de adaylarımız  bu hassasiyeti  göz önünde bulundurup  ona göre hareket ederler.

 

 

 



Haberin etiketleri:

GÜNDEM, MALATYA


Haber okunma sayısı: 1796

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER