canlı yayın

Malatya Büyükşehir Belediyesi Arabada Türk Halk Müziği konseri düzenleniyor

17 Ağustos 2020 Pazartesi 23:36
malatya-buyuksehir-belediyesi-arabada-turk-halk-muzigi-konseri-duzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 18 Ağustos Salı günü saat 21.00’de ‘Arabada Türk Halk Müziği’ konseri düzenleniyor.

Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşların bu zorlu süreçte bir nebzede olsa sıkıntılardan uzaklaşması ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren THM korosu, şef Yaşar Büyükyolcu yönetiminde Büyükşehir Belediyesi yanında bir konser verecek.

Birbirinden güzel THM eserlerinin seslendirileceği konsere tüm vatandaşları davet eden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı, “Dünyamızın Covid 19 salgını ile mücadele ettiği bu günlerde ‘Hayat Eve Sığar’ parolasıyla evlerimizden dışarı çıkmamaya, sosyal mesafeye, maske ve hijyen kurallarına uyarak yaşamaya çalıştığımız şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla kültürel etkinliklerimize devam etmekteyiz.

Daha önce gerçekleştirdiğimiz ve vatandaşlarımızın beğenisi ile karşılaştığımız Arabada Sinema Günleri, Arabada Türk Sanat Müziği Konserine bir yenisini daha ekleyerek, Arabada Türk Halk Müziği Konseri düzenliyoruz.

18 Ağustos Salı Günü Büyükşehir Belediyesi yanında gerçekleştirilecek olan Türk Halk Müziği konserimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin yanında yer alan otoparkta gerçekleştirilecek olan etkinlik kurulacak dev ekranın karşısına araçlarını park eden vatandaşlar, araçlarının içerisinde THM konserini dinleyebilecekler. 



Haber okunma sayısı: 1496

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER