AKP
AKP

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ İdlib Şehitlerine Başsağlığı Mesajı

28 Şubat 2020 Cuma 20:00
kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-idlib-sehitlerine-bassagligi-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Türk Milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığına yönelik gerçekleşen hain saldırılara karşı millet olarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Başkan CENGİZ, “Gün Birlik Ve Beraberlik Günü”

“Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili gecesinde, ülkemizin varlığı, bağımsızlığı ve özgürlüğüne yönelik gerçekleşen hain saldırıları bertaraf etmek, terörist unsurları ortadan kaldırmak ve albayrağımızın ilelebet bu topraklarda dalgalanması uğrunda canını ortaya koyan Kahraman Mehmetçiklerimize yönelik gerçekleşen hain saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Gerçekleşen hain saldırıda Şehit olan Kahraman Askerlerlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve aziz milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Bizlerde şu anda cephede hainlere karşı mücadele eden bütün güvenlik güçlerimizin başarılı neticeler almaları için dua ediyoruz.

Cenab-ı Allah vatanımızı ve milletimizi her türlü tehlikelerden korusun, kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi. 



Haber okunma sayısı: 1665

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER