canlı yayın

KAMU VİCDANI KANIYOR

07 Ocak 2015 Çarşamba 10:21
kamu-vicdani-kaniyor-

MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru, Umarız ki bu sefer dört bakan yüce divana sevk edilince suçlu iseler cezalandırılır

 MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru,TÜRKİYE Büyük Millet Meclisinde 17-25 Aralık’ta yaşanan yolsuzluklarla ilgili araştırma komisyonu dört bakanın yüce divanda yargılanmasına gerek görmediği noktasında karar verdi. Muhalefet milletvekilleri, yüce divana gitmesi gerekir derken, AKP’lilerin oyları ile gitmekten şimdilik kurtulmuşlardır ifadelerini kullandı.
         Önümüzdeki 10 gün içerisindeki genel kurulda konu görüşülecek bir kez daha milletvekillerinin takdirine sunulacaktır diyen MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru, Umarız ki bu sefer dört bakan yüce divana sevk edilince suçlu iseler cezalandırılır, ya da edildiği suçsuz ise aklanmış olur vurgusunu yaparak açıklamasına şu şekilde devam etti, Ancak Devlet Bakanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları hakkında çok ciddi yolsuzluk suçlamaları vardır. Kamuoyu, konunun, mutlaka aydınlığa kavuşturulmasını istemektedir. Siyasi baskılarla Bakanları yüce divana göndermemek milletimize yapılan çok büyük bir haksızlıktır. Bakanlar yüce divana mutlaka gönderilmelidir. Kamuoyu vicdanı yolsuzluk, haksızlık ve adaletsizlikten dolayı kanamakta  olduğunu belirtti.

         Siyasi bir kurtarılış kamuoyunu rahatlatmaz diyen MHP Tokat milletvekili Reşat Doğru, Halkın gönlündeki isyanı susturamaz bundan dolayı da TBMM’de yapılacak genel oylamada yüce divan kararı, mutlaka çıkmalı sonucunu da halk görmelidir dedi.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

MHP, Milleetvekili, Reşat doğru, Kamu


Haber okunma sayısı: 1910

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER