canlı yayın

İLÇE BAŞKANI SAMANLI’DAN ÖNEMLİ TOPLANTI

29 Mart 2019 Cuma 22:18
ilce-baskani-samanlidan-onemli-toplanti

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı seçime bir gün kala Battalgazi ilçe yönetim kurulunu toplayarak önemli açıklamalarda bulundu.


MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı seçime bir gün kala Battalgazi ilçe yönetim kurulunu toplayarak önemli açıklamalarda bulundu.
İlçe Başkanı Mesut Samanlı 31 Mart 2019 seçimlerine bir gün kala yönetim kurulu üyelerini toplayarak seçim sürecinde Cumhur ittifakı adayları ile yapış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı kurul üyelerine teşekkür etti.
Samanlı , bu seçim liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin belirttiği gibi bir belediye seçiminden ziyade vatanımızın bekasının sorgulanacağı seçim olarak görüyoruz Bütün arkadaşlarımın bu konuya duyarlı olduklarını da biliyorum ve bu yönden çok daha fazla gayret sarf ederek seçimden Cumhur ittifakı olarak büyük başarılar elde etmek istediklerini söyledi.


İlçe Başkanı Samanlı Liderimizin Cumhur ittifakının devletimizin ve milletimizin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirttiğinden dolayı bizlerde bu sözlerini emir telakki ederek cumhur ittifakı adaylarıyla seçim çalışmalarına gece gündüz demeden gücümüzü sonuna kadar kullanarak bütün hemşerilerimize ulaşmaya çaba gösterdik ve ulaştığımız her yerde vatandaşlarımızla mahalle ve ev toplantıları yaptıkları yaparak cumhur ittifakının önemini anlattıklarını söyledi.
Mesut Samanlı diğer seçim çalışmaları hakkında şöyle dedi Bu zaman içerisinde hastanede yatan ,hasta ziyaretleri ,evde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiklerini cenaze törenlerine katıldıklarını taziye evi ve taziye çadırlarını gezerek onlara başsağlığında bulunup acılarına ortak olduklarını söyledi.
İlçe başkanı Mesut samanlı konuşmasının sonunda 31 mart 2019 seçimlerinde başarılı olmak için Cumhur ittifakı adaylarıyla çok güzel çalışmalar yaptıklarını bu başarılı çalışmanın sonucunuda inşallah sandıklar açıldığında alacaklarını söyledi son olarakta bu seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olsun  dileklerini belirterek  konuşmasını sonlandırdı.


 



Haber okunma sayısı: 8530

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER