canlı yayın

İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN BAYRAK SERGİSİ AÇILDI

05 Mart 2020 Perşembe 20:22
idlib-sehitleri-icin-bayrak-sergisi-acildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İdlib Şehitleri için özel bayrak koreografisi düzenlendi. İdlib’te Rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu Şehit olan Mehmetçiğimizin için düzenlenen koreografide, şövaleler üzerinde bayrak sergisi açıldı.

MABESEM Sanat Galerisi’nde yer alan sergiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaret etti. Başkan Gürkan, İdlib'te şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına özel bayrak koreografisi sergisi düzenlediklerini belirterek, “Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz” dedi.

Millet olarak vatan için tarih boyunca Şehitler verdiğimizi anımsatan Başkan Gürkan, “Geçmiş tarihin derinliklerinden bugüne kadar ve yakın zamanda Suriye'de Afrin’de, Fırat Kalkanı Harekâtında ve İdlib'te Bahar Kalkanı Harekâtında, iç güvenlik harekâtlarında şehit olan tüm Mehmetçiklerimize rahmet diliyoruz. Onları Rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyoruz. Rabbimiz, onların şefaatlerine bizleri nail eylesin” niyazında bulundu.

Sergide, oluşturulan koreografide ay ve yıldız şekli verilerek serginin bütününde ise bayrağımızın büyük görüntüsü elde edildi. Sergi, hafta sonuna kadar gezilebilir. 



Haber okunma sayısı: 1635

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER