AKP
AKP

GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİLER

21 Şubat 2020 Cuma 23:09
gures-milli-takim-kampina-davet-edildiler

24 Ocak – 06 Şubat 2020 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan Grekoromen Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan ilimiz sporcusu Hamza KURAK Milli Takım Kampına davet edildi.

Güreş Milli Takımına davet edilen sporcumuz Hamza KURAK ve antrenörlerimiz Serdar ÖZDEMİR ve Mehmet GÜZEL Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN ‘’ Sporcumuz Hamza KURAK’ın önce Türkiye Şampiyonu olması akabinin de 23 Şubat – 07 Mart 2020 tarihleri arasında Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde yapılacak olan, Güreş Milli Takım Kampına davet edilmesi bizleri oldukça memnun etti. Hamza’nın bu başarıyı almasının arkasında antrenörleri ile beraber yıllarca öz veri ve disiplin ile çalışması yer alıyor. Bizlerde güreş camiamıza ve sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Umarım Hamza Milli Takım Kampında da seçilerek milli forma ile 01 – 10 Haziran 2020 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Dünya İşitme Engelliler Serbest – Grekoromen Güreş Şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şahsım ve kurumum adına sporcumuz Hamza KURAK’a, antrenörlerimize ve sporcumuzun ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 



Haber okunma sayısı: 1633

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER