canlı yayın

“GELECEĞİNE OY VER

02 Mart 2019 Cumartesi 08:30
gelecegine-oy-ver

Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan,seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

“Geleceğine Oy Ver” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Adayı Arıkan, “Gençlerimiz için istihdam alanları oluşturmamız,tersine göçü mutlaka gerçekleştirmemiz ve çocuklarımızın geleceğe sağlam bakmalarını sağlamamız gerekiyor "dedi.Arıkan, "Projeler üretmeliyiz. Günü kurtarmak için değil,geleceği de şekillendirmeliyiz. Hep birlikte daha güzel, daha ferah, daha refah bir Hekimhan’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Bunun için büyük mahallerden katılımcı meclis üyeleri oluşturduk her mahalleye eşit hizmet sloganıyla yola çıkıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan ile seçim çalışmalarını birlik beraberlik içerisinde yürüttüklerini ifade eden, AK Parti Hekimhan Encümen 1. Sıra Adayı Kemal Deniz “Birlikten güç doğar, bizler Hekimhan için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyuyoruz” dedi.

AK Parti Hekimhan Cumhur ittifakı encümen 1. Sıra Adayı Kemal Deniz," bir önceki seçimde,secimi kıl payı kaçırdıklarını ve Hekimhan'ın Beş yılına temlik konulduğunu belirterek, Hekimhan’ı bu defa Cumhur İttifakına kazandıracağız."dedi.Deniz "Hemşehrilerimiz Hekimhan’ın geleceği için sandığa gidecekler ve adayımız Hacı Mustafa Arıkan için oy kullanacaklar” dedi.

Cumhur İttifakı MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan,"6 Mart tarihinde ilimize gelecek olan, Reisi Cumhurumuzu hep birlikte karşılayacaklarını ve Malatya’yı ve Hekimhan’ı hak ettiği yere Cumhur İttifakı getirecektir" dedi. 



Haber okunma sayısı: 3054

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER