canlı yayın

DEVA Malatya İl Binası, Genel Başkan Babacan’ın katılımı ile hizmette

24 Ekim 2020 Cumartesi 21:14
deva-malatya-il-binasi-genel-baskan-babacanin-katilimi-ile-hizmette

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da il binasının açılış törenine katıldı. Tavşantepe’de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan daha sonra seçim otobüsü ile kent merkezinde halkı selamlayarak il binasının açılış törenine geçti. Davul zurnayla karşılanan Babacan’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, açılış konuşmasında 9 Temmuz’da Genel Başkanları Ali Babacan tarafından görevin kendilerine tevdi edilmesi ile birlikte hemen harekete geçtiklerini ifade ederek, hızla il teşkilatlanmasını hazır hale getirdiklerini söyledi.
Daha sonra söz alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Malatya’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel şehirde bulunmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi.
Malatya İl Başkanlığı’na Onur Güneş’in getirilmesinden sonra teşkilatlanmanın hızla tamamlandığını anımsatan Babacan, ilçe kongrelerin tamamlandığını ve bugünde 1’inci il kongresini gerçekleştireceklerini ifade etti. Malatya’nın kendileri için özel ve önemli bir il olduğunu dile getiren Babacan, “Böylesine önemli bir şehirde, il merkezimizin açılışını sizlerle birlikte açmanın onurunu yaşıyoruz. Bugün açtığımız hizmet binamızın, Malatya’ya ve tüm ülkeye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı hizmete açıldı. Genel Başkan Babacan, daha sonra İnönü Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Babacan, Malatya’ya deva olmaya geldiklerini söyleyerek esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini söyledi. 



Haber okunma sayısı: 1295

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER