AKP
AKP

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğanyol'da İncelemeler bulundu

26 Ocak 2020 Pazar 10:44
cumhurbaskani-erdogan-doganyolda-incelemeler-bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Malatya’nın Doğanyol ilçesinde inceleme yaptı. depremzedelerin çadırlarını gezen Erdoğan, en kısa sürede depremzedelerin daha sağlam konutlara kavuşturulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Elazığ’daki deprem bölgesini dolaştık. Şimdi de Doğanyol’da sizlerle beraberiz. 4 kaybımız var. Toplamda baktığımız zaman bini aşkın yaralımız var. Elazığ’daki yaralılarımızı hastanede ziyaret ettik. Buradaki yaralılarımıza da Allah’tan şifa diliyoruz. Biz kaza ve kadere iman etmiş insanlarız. Her şeyden önce Müslümanız. Kaza da, kader de imanımızın gereğidir. O inançla yaşamımızı farklı kılan adımları atıyoruz. Az önce 5.1 kudretinde artçı depremi yaşadık. Demek ki bu artçılar devam ediyor” dedi.

İlçedeki hasar gören yerlerin süratle zemin etüdünün yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Zemin etütlerinin yapılması suretiyle buralardaki, vatandaşları çadırlardan kurtarıp, çelik konsülsiyonla inşallah kalıcı konutlarına alacağız. Bütün proje çalışmaları çevre ve şehircilik bakanlığımız yapacak. Kısa sürede bitirerek sahiplerine teslim edeceğiz. Gösterdiğiniz bu dayanışmayı tebrik ediyor, kutluyorum. Bu zaten sizin inanıyorum ki, imanımızın da gereğidir. Sabırla bu süreci atlatıyorsun. Rabbim beterinden korusun inşallah” diye konuştu. 



Haber okunma sayısı: 1813

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER