canlı yayın

ÇİFTÇİ DARBOGAZ DA

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:04
ciftci-darbogaz-da

MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru,Toplumda memurun, emeklinin, işçinin, çiftçinin, köylünün ve esnafın büyük bir ekonomik dar boğazda olduğu, insanların hayatlarını idame ettirmekte büyük zorluklar çektiklerini anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Kongrelerini geçtiğimiz hafta sonu Artova, Yeşilyurt, Reşadiye’de Başçiftlik ilçelerinde yüksek katılımlarla yaptı. Kongrelere MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, MYK üyesi Zeki Kurt ve İl Başkanı Fatih Demirkol katıldı. Kongrede divan başkanlığı yapan Dr. Reşat Doğru yaptığı konuşmalarda 2015 seçimlerine yaklaşmakta olduğumuz günlerde yaptığımız kongrelerin çok önemli olduğunu, yeni seçilecek arkadaşlara çok önemli görevler düştüğünü anlattı.

Ayrıca ülkemizin iç de ve dışta birçok sorununun olduğu, bölünme sürecine doğru gidişinin artık durdurulması gerektiğini anlatarak, ülke sevenlere çok önemli görevler düştüğünü anlattı. Yine yolsuzluk batağına batan bir Türkiye’nin artık, bu karanlık odalardan çıkması gerektiğini, garip ve gurabanın hakkını yiyenlerden mutlaka hesap sorulması gerektiği anlatıldı. 2015 seçimlerinin ülkemizin, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini ilgilendirdiği, mutlaka AKP’nin iktidarı kaybetmesi gerektiğini MHP’nin de, tek başına iktidara gelmesi gerektiğini anlattı. Dış politikası biten, bütün komşularıyla düşman olan ülkemizin etrafındaki kurulan tuzakların bozulmasını, zincirlerinde kırılması gerektiği ifade edildi.


Toplumda memurun, emeklinin, işçinin, çiftçinin, köylünün ve esnafın büyük bir ekonomik dar boğazda olduğu, insanların hayatlarını idame ettirmekte büyük zorluklar çektiklerini anlattı.

Türkiye’nin mutlaka kurulan tuzakları bozması gerektiği bu da milli iradenin millet iradesiyle ortaya çıkması ve Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı ile olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının iktidara hazır oldukları, bölünme sürecini bitireceği, sosyal katmanların ekonomisini düzelteceği, kardeşliğin tekrar tesis edileceği günlerin çok yakında olduğunu anlattı.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

MHP, Tokat, Milletvekili, Dr. Reşat, Doğru


Haber okunma sayısı: 2195

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER