canlı yayın

Ceylan, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

21 Eylül 2020 Pazartesi 17:10
ceylan-yeni-egitim-ogretim-yili-hayirli-olsun

TOKAT EBS Şube Başkanı Şaban Ceylan,Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah. Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

 Güvenli, sağlıklı yüz yüze bir eğitim temennisiyle yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
Tokat EBS şube Başkanı Şaban Ceylan yapmış olduğu açıklamada,Mevcut koşullarda uygun ortamın oluşması ve eğitim-öğretimin başlamasıyla ilgili gayretli çalışmalarından dolayı MEB Merkez ve Taşra Bürokrasisi, çalışanları ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diledi

Başkan Ceylan,Tokat’ta 189 Öğretmenimizin isteğiyle geçici görevlendirmesi yapılmıştır. İl Müdürümüz Murat Küçükali beye ayrıca teşekkür etti.

Martta kapanan okul kapıları açıldığını belirten Ceylan, Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah.

Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

Tokat EBS şube Başkanı Şaban Ceylan,Velilerimiz, güvensizlik içinde olmamalı, şikâyet yerine çözüm üretecek yaklaşımda bulunmalı diyerek açıklamsına şu şekilde devam etti.

Eğitimin asıl aktörü öğretmenlerimiz soğukkanlı ve profesyonel davranmalıdır. Çünkü sadece öğrencilerinin değil toplumun psikolojisini de yönetmek zorundadırlar.

Okul idarecilerimizin çabası olmadan alınan hiçbir önlem başarıya ulaşamaz.

Yardımcı hizmetli arkadaşlarımızın sayıları her zaman yetersiz olsa da kıymeti daha iyi anlaşılacaktır.Okulların dezenfeksiyonu ve temizliği daha önemli hale geldi.

Başkan Ceylan, açıklamsının sonunda MEB, Yöneticileri zor durumda bırakan, tereddütlü, çelişkili, ucu açık konuları da paydaşlarıyla çözüme kavuşturmalı. Bu belirsizlikler alanda eğitim çalışanına endişe oluşturmamalı dedi.

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, EBS, Şaban Ceylan


Haber okunma sayısı: 1890

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER