canlı yayın

Büyükşehir deprem bölgesinde çalışmaya başladı

04 Ağustos 2020 Salı 20:07
buyuksehir-deprem-bolgesinde-calismaya-basladi

BÜYÜKŞEHİR MİLLETİ’NİN YANINDA Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37’de meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da hissedildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37’de meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da hissedildi.

Deprem sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay, Büyükşehir İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı Hanifi Acar ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Pütürge’ye bağlı Tepehan, Taşmış ve Körme mahallelerini ziyaret eden heyet burada mahalle sakinleriyle görüştü. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Noğay gezi sırasında açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Genel Sekreter Noğay, “Deprem sonrası ekiplerimiz deprem bölgesinde çalışmalara başladılar. Hasarlı olan bazı evlerde yeni hasarlar oluşmuş. Can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm önlemler alınıyor. İlimiz deprem bölgesinde bulunmakta. Her zaman böyle depremlere hazır olmalıyız” dedi. 



Haber okunma sayısı: 644

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER