AKP
AKP

BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

28 Mayıs 2020 Perşembe 00:32
buyuksehir-bayramda-muzik-ziyafeti-sundu

Salgın nedeniyle uzun zamandır evden çıkamayan yaşlılarımıza yönelik Vefa Konağı önünde müzik şöleni düzenleyen Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüs de müzik kutusuna dönüştürülerek, bayram boyunca Malatya’nın cadde ve sokaklarını gezip evlere misafir oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramında düzenlediği etkinliklerle evinden çıkamayan binlerce Malatyalının gönlünü fethetti.

Salgın nedeniyle uzun zamandır evden çıkamayan yaşlılarımıza yönelik Vefa Konağı önünde müzik şöleni düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince de otobüsle şehrin her metrekaresini gezerek bayram coşkusunu balkonlara, teraslara ve pencerelere taşıdı.

Vefa Konağı önündeki müzik şöleninde yaşlıları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da yalnız bırakmadı.

Yaşlılarla bayramlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramını bu yıl buruk ve hüzünlü karşıladıklarını belirterek, “Temennimiz ve dileğimiz diğer bayramların daha güzel ve coşkulu geçmesidir. Milletimizin ve insanlığın yakasına yapışan bu virüs inşallah en kısa zamanda biter. Sevginin, muhabbetin, birlik-beraberliğin bol olduğu, bayramların bayram tadında yaşandığı güzel günlerde tekrar buluşmak en büyük isteğimizdir” dedi.

Vefa Konağının gerçek sahipleri de düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesine ait üstü açık otobüsü de müzik kutusuna dönüştürülerek, bayram boyunca Malatya’nın cadde ve sokaklarını gezip evlere misafir oldu. Müzik ziyafetine Malatyalılar; balkonlara, pencerelere ve teraslarına çıkarak ortak oldular. 



Haber okunma sayısı: 2144

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER