canlı yayın

“Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var”

10 Şubat 2015 Salı 20:38
bu-ulkenin-chpye-ihtiyaci-var

CHP il başkanı Sait Köse, göreve geldiğinden bu yana her hafta yaptığı gibi bu hafta da gündemi değerlendirmek için basınla bir araya geldi.

Haftalık basın toplantısında gündemi değerlendiren CHP İl Başkanı Köse, AKP Milletvekili Şamil Tayyar’ın sözleri ile ilgili “Bay Tayyar her zaman olduğu gibi boş konuşuyor. Tek doğru sözü; Allah CHP’yi başımızdan eksik etmesin olmuş. Gerçekten de bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Buna amin denir.” şeklinde konuştu.

CHP il başkanı Sait Köse, göreve geldiğinden bu yana her hafta yaptığı gibi bu hafta da gündemi değerlendirmek için basınla bir araya geldi.

“Önce temel atıp, sonra onay alınıyor”

Kırkayak parkı içerisinde Büyükşehir Belediyesine ait kreşe yeni binanın imar değişikliğinin Pazartesi yapılan Büyükşehir meclisine imar değişikliğinin geldiğini belirten CHP il başkanı M.Sait Köse; “Bu binanın temeli bir hafta önce atıldı. Bazı yerel gazetelerde gündeme geldi. Önce temeli atıp, sonra onayı alıyorlar. Tarihin bize emaneti olan Kırkayak parkında inşaat yapılıyor. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Önce binayı yapıp sonra mı ruhsat alacaksınız? Bunu kendinizden olmayan bir müteahhit yapsa canını okursunuz. Sizden bunun hesabını kim soracak? Sizden hesabını CHP soracak, bunun hesabını savunduğu halkın ifadecisi olan CHP’ye vermek zorundasınız. Orada Sayın Ömer Can zamanında yapılan bir restoran var. Bir okul büyüklüğündeki restoran gerekirse yıkılsın. Kaç kişi istifade ediyor. O restoran ve kreşten sınırlı sayıda hizmet görmesi yerine daha çok sayıda insan istifade etsin. Orada birçok öğrencinin eğitim alacağı bir okul kurulması daha mantıklıdır. Ama önce ruhsat işlemlerini halledip, sonra diğer işlemleri yapın. Önce temeli atıp, ruhsatını daha sonra almayın” dedi.

“3-5 lastik izinde siliniyor”

Büyükşehir belediyesinin yollara belediye amblemi yazılmasını da eleştiren Köse; “Üç-beş lastik iziyle siliniyor.Paralar havaya uçuyor.Vatandaş boyanın yapıldığı kimyasalı solumuş oluyor. Harcanan paraya yazık değil mi?” diye sordu.

“Takipçisiyiz”

Şubat ayı meclis toplantısının birinci oturumunda Alleben göletindeki restoranın işletilmek üzere Gazibel A.Ş’ye verilmesinin gündemde olmasına dikkat çeken CHP il başkanı Köse; “Dülükbaba’daki gibi belediye vatandaşlara hizmet verecekse sorun yok. Ama orası önce Gazibel A.Ş’ye verilip sonra başka vatandaşa işlettirilecekse biz bunun takipçisi olacağız. Burasının vatandaşa hizmet etmesi için uygun fiyatla satış yapmasının sağlanması lazım.” dedi.

“Her zamanki gibi boş konuşuyor”

Bir gazetecinin AKP milletvekili Şamil Tayyar’ın CHP’yi eleştirdiğini ve Allah CHP’yi başımızdan eksik etmesin dediğini hatırlatması üzerine konuşan CHP il Başkanı Sait Köse; “ Bay Tayyar’ın bu duasına biz ancak amin deriz. Gerçekten de bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var.  12 milletvekili hedefinin nasıl konulduğunu o anlayamaz. Anlaması için bilim adamlarını getirip kendisine izah etmek gerekir. Belki o zaman anlar. Yani kendisi her zaman olduğu gibi yine boş konuşmuş” dedi.

“ CHP sahada”

CHP’nin sahada olup olmadığı yönündeki soruyu, Pazar günleri taşra ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek cevaplayan Köse; “ Biz il ve ilçe yöneticileri hafta sonunu taşra ilçelerde vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızda halkla iç içe halkın arasında projelerimiz anlatıyoruz. Biz sahadayız. İktidar için çalışıyoruz” dedi.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Gaziantep, CHP, İlbaşkanlığı


Haber okunma sayısı: 2219

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER