AKP
AKP

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK

28 Mayıs 2020 Perşembe 11:20
battalgazi-belediyesinde-vezneler-hafta-sonu-acik-olacak

Battalgazi Belediyesi, emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için veznelerini 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık tutacak.

Battalgazi Belediyesi, emlak, çevre temizlik ile ilan reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen mükellefler için tahsilat veznelerini cumartesi ve pazar günleri açık tutacak. Son ödeme tarihi 31 Mayıs 2020 Pazar günü olan emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergilerinin birinci taksitini yatırmak isteyen vergi mükellefi vatandaşların, son ödeme tarihi hafta sonuna gelmesi nedeniyle yasal zorunluluktan ötürü cezalı ödeme yapmak zorunda kalmalarını önlemek için hafta sonu veznelerini açık tutma kararı aldı.

Belediye hizmet binasında bulunan vezneler 30 Mayıs Cumartesi ile 31 Mayıs Pazar günleri 08. 00 ve 17.00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlar, vergilerini, veznelere nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.battalgazi.bel.tr web sayfasının e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödeme yapabilecek. 



Haber okunma sayısı: 2650

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER