AKP
AKP

Başkan Zafer'den Ramazan Bayramı Mesajı

13 Mayıs 2021 Perşembe 00:01
baskan-zaferden-ramazan-bayrami-mesaji

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer Ramazan Bayramı dolayısıyla Kutlama Mesajı yayımladı.

Genel Başkan Zafer yayınladığı kutlama mesajında, ülkemizdeki i huzuru bozmak isteyenlere, her fırsatta halkın huzurunu bozmak isteyenlere ve anlamsız gerilimler üretme çabası içinde olanlara karşı herkesin sağduyulu olması gerektiğini belirterek , bayramın Türkiye'ye, bölgeye ve tüm dünyaya barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.

Mübarek Ramazan Ayında,özellikle Kadir Gecesinde Terörist topluluğu olan İsrail’in kutsallarımızdan Mescid-i Aksa’ya yaptığı kanlı baskına da değinen Başkan Zafer “ İsrail maalesef terör eylemlerine devam ediyor, Yahudi zihniyetleri hiçbir zaman da durmayacak ve her fırsatta kanlı eylemlerine devam edeceklerdir. Biz Müslümanların artık silkelenip kendimize gelmemiz ve birlik içerisinde olmamız gerekiyor. Etnik köken,mezhep ayrımcılığı gibi ne töremizde ne de dinimizde yeri olmayan nifak tohumlarını yüreğimizden atarak,kardeşlik ruhumuzu pekiştirmemiz gerekiyor “ dedi.

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Dünyayı etkisi alan malum virüz nedeniyle bir birimize belki sarılamayacağız,eskisi gibi bayram ziyaretlerinde de bulunamayacağız ama bu bir birimize ruhen sarılmamıza engel olmayacaktır. Telefonla tüm eş-dost ve akrabalarımızı arayarak bayramlarını en kalbi duygularımızla kutlamaya devam edeceğiz.

Bugün coğrafyamızda ağız tadıyla bayram yapamayan, bombalar altında her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan kardeşlerimiz için bu bayramın huzur ve barış getirmesini, özgürce ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyorum.

Yine çalışmak ve üretmekten beli bükülmüş, ama emeğinin karşılığını alamayan üreticilerimiz, fitreye muhtaç hale getirilmiş emeklilerimiz, işçimiz, memurumuz ve varlıktan yokluğa düşürülen vatandaşlarımız bayramı burukluk içinde geçirecekler,.Bu kesimlerimiz için bayram yine çevreleriyle insanca münasebet kuramamanın getirdiği eziklikle geçecek.

Bu duygular içinde başta aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri olmak üzere ,milletimizin, yurtdışındaki vatandaş ve soydaşlarımızın ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."de 



Haber okunma sayısı: 958

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ