canlı yayın

Başkan İlhan İlhan ; Biz Bu Milletin Hizmetkarıyız

21 Şubat 2020 Cuma 21:57
baskan-ilhan-ilhan--biz-bu-milletin-hizmetkariyiz

Battalgazi MHP İlçe Başkanlığına Seçilen İlhan İlhan , Bizler Milleti Ayağına Getiren Değil , Bu Millete Hizmetkar Olmaya Gelen , Milletin Ayağına Giden Bir Sevdanın Davanın Yolcusuyuz.

Engelli Bir Birey olan ve Malatya Lisesinde Memur olarak çalışan Mehmet Altuntaş , Battalgazi MHP İlçe Başkanlığına Seçilen İlhan İlhan’a bulunduğu mevcut durumdan dolayı hayırlı olsun ziyaretine gidemediği için , Başkana hayırlı olsun dileklerini telefonla iletti.


Bu telefon karşısında çok duygulandığını belirten Battalgazi MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan , Çok kıymetli hemşerimiz ve abimizin bu telefonu gerçekten bizleri çok duygulandırdı. Bizler bu makamlara Millete efendi olmaya değil , milletimize hizmetkar olmaya geldik. Milletimizin ayağına gitmek bizler için bir onurdur asli görevdir. Mehmet Altuntaş abimizin engelli bir birey olması , bizlerle sevenleri ile kucaklaşmasına asla engel olamaz. Yeter ki engeller gönülde , beyinde olmasın. Aslında Mehmet Altuntaş abimizin bizi telefonla arayıp hayırlı olsun demesi bizlere toplumumuzda ki yarayı ve sorunu bir kez da bütün gerçekliği ile hatırlattı. Bizler toplum olarak engelli vatandaşlarımızı sadece 3 Aralık Engelliler Haftasında sadece bir gün anıyor ve soruyoruz.. Oysa bu engelli vatandaşlarımız her gün bu toplumun içinde ve göz önünde onları bir gün değil her gün anlamalı ve yardımcı olmalıyız.

Başkan İlhan İlhan , İşte bizde bu yüzden engel tanımayan bu gönül köprüsünü bir gün değil her gün kurabilmek için Malatya Lisesinde Memur olarak çalışan Mehmet Altuntaş abimizi görev yerinde ziyaret ettik. Kendisinden Allah Razı olsun. Bu Milletin böyle kadir Şinas ve vefalı evlatları olduktan sonra hiçbir engel gönül sevdamıza engel vuramaz dedi.

Ben buradan şu sözü de veriyorum Battalgazi MHP İlçe Başkanı ve Teşkilatı olarak bundan sonra İl Başkanım ve tüm dava arkadaşlarımla beraber engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağım ve onların sorunları ile yakından ilgileneceğim dedi.  



Haber okunma sayısı: 1330

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER