canlı yayın

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

06 Kasım 2020 Cuma 21:50
baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulunan Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Parti teşkilatına yapmış olduğu ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi. Başkanımı çok uzun zamandan beridir tanıyorum. Gerçekten kendisi Malatya’mız ve Ülkemiz için elinden gelen tüm gayreti göstermek için gece gündüz çalışacaktır.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, İlhan Başkanım mütevazi kişiliği ile tüm Malatya’lıların gönlünde farklı bir yer tutmaktadır. Bu ziyaret vesilesi ile bende tüm MHP Teşkilatına ve İlhan Başkanıma bizlere gösterdikleri bu sıcak karşılamadan dolayı şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı İlhan İlhan, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimine, yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan İlhan, Ülkemiz gerçekten son yıllarda hiç olmadığı kadar zor bir dönemden geçiyor. İnşallah hep birlikte bu zoru ’da aşacağız. Başkan İlhan, Bizler bu kutlu göreve seçildik inşallah Malatyalı hemşerilerimize hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın içinde olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bizler halkın içinden gelen bir teşkilatız.

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı İlhan İlhan, Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Ülkemiz ve Malatya’mızın geleceği için çalışmaya başladık ve bu çalışmalarımız devam edecektir. Bizler MHP Teşkilatı olarak birlik içinde çalışıyoruz ve elimizde geldiği kadar Vatandaşlarımıza yardımcı ve destek oluyoruz. Bu vesileyle bugün Battalgazi teşkilatımızı ziyaret eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına sahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 



Haber okunma sayısı: 3281

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER