AKP
AKP

BAŞKAN GÜDER, “HALKA HİZMET ETMEK, HAKKA HİZMET ETMEKTİR”

15 Nisan 2019 Pazartesi 23:16
baskan-guder-halka-hizmet-etmek-hakka-hizmet-etmektir

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Avdulvahap Ortaç ve dernek üyesi muhtarlar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Halka hizmet etmek, Hakka hizmet etmektir, bunun bilincindeyiz. Bu şuurla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyesi ve derneğe üye muhtarlarla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Avdulvahap Ortaç, Başkan Güder’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Biz Battalgazi Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Osman Güder abimize Belediye Başkanlığında başarılarını dilemek, hayırlı olsun demek için geldik. Kendisi bizim yabancımız değil, 10 yıldır beraber Battalgazi'de çalışıyoruz. Battalgazi'nin tüm sorunlarını, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı biliyor. Zaten tarlayı ekti başkanım, şu anda hasat zamanı. İnşallah Battalgazi'yi daha güzel, çıtası yüksek ama, daha yüksek çıtaya gelecektir. Güzel güzel tesisler var görüyoruz, başkanım inşallah yakın zamanda açacak. Hep birlikte daha büyük, daha müreffeh bir Türkiye için, daha güzel mutlu günler için birlik olalım, bir olalım, iri olalım” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanımız bugüne kadar desteğini hep kendi yanımda, ilçe başkanı olarak da desteğini yanımda gördüm, hissettim. Ve tüm çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemediler. Bu yönü ile teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak amacı Battalgazi'mize hizmet etmek, Battalgazi'mizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini, yaşam standardını yükseltmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Biz bu çabayı sarf ederken, muhtarlar da aynı gayret üzerindeler. İnşallah hep beraber başkanımızın bir sözü var, yani Battalgazi'mizi mazisine layık istikbale doğru hazırlama hususunda elimizden gelen çabayı, gayreti, sarf ediyoruz, sarf edeceğiz. Bugüne kadar Muhtarlar Derneği Başkanımızın ve ekibinin bize vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine şükranlarımı ifade ediyorum. Malatya'mızda yüzde 70'in üzerinde bir oy alarak bu makama bizleri seçtiler. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu halkın her şeye layık olduğunu, bu halk için neler yaparsak yapalım az olduğu bilincindeyiz. İnşallah bu minval üzerinde yolumuza devam edeceğiz. Halka hizmet etmek, Hakka hizmet etmektir, bunun bilincindeyiz. Bu şuurla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 



Haber okunma sayısı: 6831

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ