canlı yayın

Başkan Dağ : Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu Rahmetle Anıyoruz

25 Mart 2020 Çarşamba 12:06
baskan-dag--merhum-muhsin-yazicioglunu-rahmetle-aniyoruz

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mehurum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Rahmetle Anıyoruz ve mekânı cennet olsun. Başkan Dağ, Helikopter kazası sonucu vefat eden, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 11'inci ölüm Yıldönümü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Dağ’ın mesajı şöyle:

Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu sayılı devlet adamları arasında yer alan merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun dik durmayı öğreten siyaset anlayışını bugün çok daha iyi anlıyoruz. Kendisinin vefatından önce söylemiş olduğu ‘İki saniye sonrasına garantisi olmayan bu hayat için fırıldak olmaya gerek yok' sözleri, bizlerin ve yeni nesillerin hayatlarında ilke edinmesi gereken bir sözdür.


Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, devletteki gizli yapılanmalar hakkında çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kendisinin ileri görüşlü bir devlet adamı olduğu hiç kuşkusuz herkes tarafından kabul edilmekte ve özellikle 28 Şubat'ta darbecilere karşı gösterdiği dik ve demokratik duruş büyük takdir görmüş, ufuk açmıştır. Şahadetiyle birlikte aziz milletimiz ve hatta dünyanın bütün iyi insanları için de ayna oldu...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanı sıra elim kazada hayatlarını kaybeden, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ'a, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı'ya, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya'ya, İHA muhabiri İsmail Güneş'e ve pilot Kaya İstek Tepe’ye Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz dedi.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı 



Haber okunma sayısı: 1185

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER