AKP
AKP

AYLİN CESUR VE İYİ PARTİ KADROLARI ISPARTA ESNAFINI VE VATANDAŞLARI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

31 Ocak 2021 Pazar 18:57
aylin-cesur-ve-iyi-parti-kadrolari-isparta-esnafini-ve-vatandaslari-ziyarete-devam-ediyor

YLİN CESUR VE İYİ PARTİ KADROLARI ISPARTA ESNAFINI VE VATANDAŞLARI ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Cesur ve İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Çağrı Yıldız, Teşkilat Başkanı Hasan Büyükçam, Aksu, Atabey, Keçiborlu, Sütçüler Uluborlu İlçe Başkanları ve partililerle Isparta sokaklarında!

Aylin Cesur geçtiğimiz aylarda Isparta’nın 13 ilçesini ziyaret etmiş ve ilçe ilçe esnafı ziyaret etmiş, sorunlarını dinlemişti. İYİ Parti heyeti Isparta sokaklarında esnaf ziyaretlerine devam ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Pandemi nedeniyle daha da sıkıntıya giren esnaflarımıza verilen desteklerin yetersiz olduğunu belirten Milletvekili Cesur: Pandemiyle mücadele kapsamında esnafın büyük bir kısmının kepenk kapattığını ve birçok ciddi sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, “Esnaflarımız iş yerlerini açamıyor, açsalar bile para kazanamıyorlar, esnaf evine ekmek götüremez duruma geldi. Kira ve kredi ödemeleri yüzünden birçok esnafımız icralık duruma düştüler. Sadece esnaf değil işçi kardeşlerimiz de çok mağdur. Isparta’ya ziyaretlerimde geçen her hafta, esnafımızın sorunlarının arttığına şahitlik ediyor ve üzülüyoruz. Bir an önce pandemi için doğru tedbirler alınmalıdır, 1 senedir söylediklerimiz ya yapılmadı ya geç kalındı ve bundan en çok esnafımız, köylümüz ekonomik olarak etkilendi.

Devlet gereken desteği de yapamadı, yapılan da çok yetersiz kaldı. Bunu Meclis’e defalarca taşıdık, taşımaya ve çözüm önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz. Isparta halkı çok dara düştü ve herkes bunalmış durumda. Bize düşen onların derdine derman bulmak! İnşallah ilk seçimde yönetime gelip sorunları çözecek tedbirleri hayata geçireceğiz.” dedi.

İYİ Parti Heyeti ziyaretlerine devam etti.

 



Haber okunma sayısı: 1111

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ