AKP
AKP

Arapgirspor Sahipsiz Değildir !

03 Şubat 2020 Pazartesi 16:44
arapgirspor-sahipsiz-degildir-

Maçın başlama düdüğünden itibaren maçın orta hakemi Deniz Sercan Akgül taraflı yönetimini sergilemeye başladı. Henüz maçın ilk yarısı oynanırken Aydın Alataş'a yedek kulübesinde pozisyona itirazı sonrası ağır şekilde direkt kırmızı kart ile saha kenarına gönderen Akgül, ilk yarı bitene kadar adeta sarı kartları havada uçuşturdu.

Maçın ikinci yarısında Orduzuspor kalecisinin ikili mücadele sonra sakatlanması sonrası Malatya Amatör'ünün sahipsiz olduğunu bi4 kez daha gösterdi. Kaleci 20 dk acı içinde saha ortasında ambulans beklemek zorunda kaldı.
Futbolcu sağlığı hiçbir şeyden önemli değildir.
Maçlarda ambulans bulundurulmasını bir kez daha talep ediyoruz.
Orduzuspor kalecisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Maçın ikinci yarısında ikili mücadele sonunda futbolcumuz Ahmet Turan Duman'ın rakibinin kullandığı ağır kelimeler ve küfürler sonucu rakip oyuncuya müdahalesinden dolayı kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Futbolcumuz saha kenarına gelirken Orduzuspor oyuncuları ve dışarıdan müdaheleler ile futbolcularımıza saldırmaya çalıştılar. Güvenlik güçleri olaylara müdahale konusunda yetersiz kaldığı gözlemlendi. Güvenlik güçlerinin saha dışı olayları bırakıp sadece hakemleri koruma altına alması da daha büyük bir güvenlik zaafiyeti olarak kayıtlara geçti.

Hakem Deniz Sercan Ayten'in U19 liginde oynanan Battalgazi Belediyespor-Arapgirspor maçında da aynı şekilde yanlı maç yönetimi ile maçın önüne geçen kişi olmayı başarmıştır.

Arapgir Spor Kulübü olarak bundan sonra ki maçlara sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sahada yeterli sayıda bulunmadığı takdirde maça çıkmayacağız.

Arapgir'in rakip takımlara iç sahada yaptığı misafir perverliği herkes biliyor. Rakiplerin bize yaptıkları ise kendi vicdanlarına kalmış bir olay.
Arapgirspor'umuzun misafir perverliği buraya kadar.

Arapgirspor'un Malatya Amatör'ünde alışılmıslıkları bozması Malatya futboluna yenilikler getirmesi ve adını duyurmasını çekemeyen ve kendilerine yediremeyenler çözümü başka yerlerde aramaya çalışıyorlar.

KİMSE BU GENÇLERİN HAKKINI YİYEMEZ, YEDİRMEYİZ DE!

ARAPGİR SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

Bülten Son Güncelleme: 03 Şubat 2020 09:51 



Haber okunma sayısı: 3123

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER